Br. Bäcklunds Fastighets Aktiebolag

Örebro län

Information

Br. Bäcklunds Fastighets Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Br. Bäcklunds Fastighets Aktiebolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Br. Bäcklunds Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Br. Bäcklunds Fastighets Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Br. Bäcklunds Fastighets Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Br. Bäcklunds Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till SNUGGAN 8, 711 91, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-52104.

Lindesberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Idag är Br. Bäcklunds Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Br. Bäcklunds Fastighets Aktiebolag har idag 556446-2132 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Br. Bäcklunds Fastighets Aktiebolag

Bolaget skall bedriva förvaltning och byggnation av fastigheter samt handel och förvaltning av värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

I Br. Bäcklunds Fastighets Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bäcklund, Sven Torbjörn som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäcklund, Bo Kent som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäcklund, Erik Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäcklund, Gustav Håkan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäcklund, Margit Margareta som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln RevisorRedovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .