Kennert Falk AB

Örebro län

Information

Bolaget skall äga och förvalta aktier och värdepapper, handel och konsulterande verksamhet inom byggaluminium och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kennert Falk AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Kennert Falk AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1992-03-11 så skapades Kennert Falk AB och verksamheten är har F-skattsedel Kennert Falk AB har haft det sedan 1994-01-01.

Kennert Falk AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556444-9428 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lindesberg.

Just nu är Kennert Falk AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Kennert Falk AB så går det att nå dem via telefon på 019-226094 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kennert Falk AB är Falk, Ernst Erik Kennert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundkvist, Anette Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Boqvist, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .