Eurolube Flow AB

Örebro län

Information

I Lindesberg finns det ett Aktiebolag som heter Eurolube Flow AB. Det finns flera företag som liknar Eurolube Flow AB i Örebro län. Lindesberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Eurolube Flow AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-09-08 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 1992-03-25 så har Eurolube Flow AB varit registrerat och sedan 2005-06-23 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Eurolube Flow AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Eurolube Flow AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Stråssav. 2, 711 76, Storå. Vi ni istället prata med Eurolube Flow AB så kan ni göra det på 0581-83667.

Bolaget skall bedriva tillverkning, marknadsföring och försäljning av pumpar och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Roth, Alf Krister som är född 1947 och har titeln Extern VD, Moratiel, Alberto som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Noblejas, Ramon som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Söderholm, Carl Christian som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Carl Henric som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Prallong, Pedro som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESWiklund, Lennart som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Landström, Thomas Billy som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Söderholm, Carl Christian -Wiklund, Carl Henric i förening med -Roth, Alf Krister Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Eurolube Flow AB har 556444-8396 som sitt organisationsnummer.