PR RESOR I LINDESBERG Aktiebolag

Örebro län

Information

PR RESOR I LINDESBERG Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lindesberg. I PR RESOR I LINDESBERG Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karhunen, Eva Birgitta som är född 1967 och har titeln VD, Karhunen, Eva Birgitta som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kujansuu, Timo Juhani som är född 1935 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med PR RESOR I LINDESBERG Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå PR RESOR I LINDESBERG Aktiebolag på telefon 0581-10026.

Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är PR RESOR I LINDESBERG Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

PR RESOR I LINDESBERG Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

PR RESOR I LINDESBERG Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och PR RESOR I LINDESBERG Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PR RESOR I LINDESBERG Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

PR RESOR I LINDESBERG Aktiebolag har 556439-5886 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.