T & E Elvenäs Lantbruks Aktiebolag

Örebro län

Information

556439-5191 är organisationsnummer för företaget T & E Elvenäs Lantbruks Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T & E Elvenäs Lantbruks Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som T & E Elvenäs Lantbruks Aktiebolag finns i.

T & E Elvenäs Lantbruks Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-01-03 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för T & E Elvenäs Lantbruks Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

T & E Elvenäs Lantbruks Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för T & E Elvenäs Lantbruks Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Elvenäs, Eric Torbjörn -Elvenäs, Ylva Elisabet

Vill ni komma i kontakt med T & E Elvenäs Lantbruks Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Löa Hyttnäs 8245, 714 94, Kopparberg

Bolaget skall bedriva lant- och skogsbruk med huvudsaklig inriktning på mjölk och köttproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med T & E Elvenäs Lantbruks Aktiebolag och det är Elvenäs, Eric Torbjörn som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Elvenäs, Ylva Elisabet som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,