Mikael Gustavsson Invest AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Mikael Gustavsson Invest AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Mikael Gustavsson Invest AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Mikael Gustavsson Invest AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556430-6313.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0587-330133 alternativt besöka eller skicka post till Mikael Gustavsson Invest AB på följande adress FALUVÄGEN 187, 771 92, Ludvika.

Mikael Gustavsson Invest AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Mikael Gustavsson Invest AB så sitter följande personer i styrelsen: , Gustafsson, Kerstin Anna Margaretha som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är äga och förvalta fastigheter och värdepapper, äga och hyra ut entreprenadmaskiner inom byggnads- och rivningssektorn samt träbearbetningsutrusting. Bedriva reparation av lastpall, handel med nya och begagnade lastpallar, handel med byggnadsmaterial och skrot och därmed förenlig verksamhet.