Richard Persson International Aktiebolag

Örebro län

Information

I Lindesberg finns det ett Aktiebolag som heter Richard Persson International Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Richard Persson International Aktiebolag i Örebro län. Lindesberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Richard Persson International Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 1991-06-27 så har Richard Persson International Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Richard Persson International Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Richard Persson International Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Curlingg. 10, 711 34, Lindesberg. Vi ni istället prata med Richard Persson International Aktiebolag så kan ni göra det på 0581-16300.

Bolaget skall bedriva handel med och uthyrning av träbearbetningsmaskiner, handel med trävaror, rundvirke och skog på rot, handel med värdepapper, antikviteter och motorfordon samt uthyrning, förvärv och försäljning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Persson, Richard Arne som är född 1959 och har titeln VD, Persson, Richard Arne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Margareta Louise som är född 1924 och har titeln Suppleant, Malm, Karl Gunnar Joakim som är född 1969 och har titeln Revisor, RTB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Richard Persson International Aktiebolag har 556428-6036 som sitt organisationsnummer.