EMBEMA Modins Byggmontage Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva byggmontage och tillverkning av byggdetaljer jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för EMBEMA Modins Byggmontage Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är EMBEMA Modins Byggmontage Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1991-02-21 så skapades EMBEMA Modins Byggmontage Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel EMBEMA Modins Byggmontage Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

EMBEMA Modins Byggmontage Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556419-3976 är organisationsnummret för företaget som finns i Lindesberg.

Just nu är EMBEMA Modins Byggmontage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med EMBEMA Modins Byggmontage Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 019-262620 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom EMBEMA Modins Byggmontage Aktiebolag är Modin, Lars-Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Modin, Anna Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Malm, Karl Gunnar Joakim som är född 1969 och har titeln Revisor, RTB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .