Linde Auktionstjänst Aktiebolag

Örebro län

Information

556417-5023 är organisationsnummer för företaget Linde Auktionstjänst Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Linde Auktionstjänst Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Linde Auktionstjänst Aktiebolag finns i.

Linde Auktionstjänst Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-15 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Linde Auktionstjänst Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Linde Auktionstjänst Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Linde Auktionstjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Linde Auktionstjänst Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0581-14714 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 19, 711 30, Lindesberg

Bolaget skall driva auktionsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Linde Auktionstjänst Aktiebolag och det är Olsson, Jan Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Granlund Olsson, Ruth Ann-Karin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Brandt, Lars Carl Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,