Fasth Elinstallationer AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Fasth Elinstallationer AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Fasth Elinstallationer AB är ett av dem. Statusen för Fasth Elinstallationer AB är att Bolaget är aktivt.

Fasth Elinstallationer AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-12-04. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där företaget finns i jobbar för att företag som Fasth Elinstallationer AB ska trivas.

Fasth Elinstallationer AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fasth Elinstallationer AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Fasth Elinstallationer AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Fasth Elinstallationer AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57031704.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Fasth Elinstallationer AB är Fasth, Arne Roger som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Fasth, Maria Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nolér, Mats Göran som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Fasth Elinstallationer AB har 556413-2941 som sitt organisationsnummer.