Pjetco AB

Örebro län

Information

Pjetco AB är ett bolag som finns i Lindesberg. I Pjetco AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahrel, Per Johan Mikael som är född 1957 och har titeln VD, Ahrel, Per Johan Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahrel, Johan Oskar Fredrik som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahrel, Ragnhild Christa Anneliese som är född 1954 och har titeln Suppleant, Bergström, Jonas Henrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Särnholm, Karin Anette som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pjetco AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Pjetco AB på telefon 0581-620962.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta andelar och aktier, bedriva handel med värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pjetco AB av bolagstypen Aktiebolag.

Pjetco AB är ett av många bolag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Pjetco AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Pjetco AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pjetco AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Pjetco AB har 556413-0622 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.