Spångboda Lantbruk Aktiebolag

Örebro län

Information

556411-2992 är organisationsnummer för företaget Spångboda Lantbruk Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Spångboda Lantbruk Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Spångboda Lantbruk Aktiebolag finns i.

Spångboda Lantbruk Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-11-20 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Spångboda Lantbruk Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Spångboda Lantbruk Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Spångboda Lantbruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Spångboda Lantbruk Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0581-72018 eller genom brev på följande adress:
Spångboda, 718 91, Frövi

Bolaget skall bedriva lantbruk, handel med värdepapper och fastigheter samt äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Spångboda Lantbruk Aktiebolag och det är Nilsson, Anders Ludvig som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Gustaf Oscar som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anders Göran som är född 1943 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,