Mörtslad Invest AB

Örebro län

Information

Mörtslad Invest AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Mörtslad Invest AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mörtslad Invest AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Mörtslad Invest AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Mörtslad Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0581-43013.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mörtslad Invest AB Privat, ej börsnoterat.

Mörtslad Invest AB har idag 556410-8701 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Mörtslad Invest AB

Bolaget skall bedriva handel med, äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I Mörtslad Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Carl Mats Birger som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Karl Per Birger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Johan Carl Birger som är född 1976 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .