Frövi Företagsby AB

Örebro län

Information

Frövi Företagsby AB är ett av många bolag som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Frövi Företagsby AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Frövi Företagsby AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Frövi Företagsby AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1990-10-17. Men sedan 1991-01-01 så har Frövi Företagsby AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Frövi Företagsby AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-30540.

Lindesberg arbetar för att bolag som Frövi Företagsby AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Frövi Företagsby AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall äga och förvalta industri- och kontorslokaler samt mark, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Frövi Företagsby AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Frövi Företagsby AB och det är följande personer, Käck, Torbjörn Olof Mauritz som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norén, Rolf Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Skog, Rune Ejnar som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Robertsson, Hans Johan som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Frövi Företagsby AB är 556408-4621.