Åke Martinsson AB

Örebro län

Information

556406-7824 är organisationsnummer för företaget Åke Martinsson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åke Martinsson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Åke Martinsson AB finns i.

Åke Martinsson AB har varit registrerat sedan 1990-09-27 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åke Martinsson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Åke Martinsson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åke Martinsson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Åke Martinsson AB så kan ni göra det på telefon genom 0581-611690 eller genom brev på följande adress:
Björkåg. 6, 711 34, Lindesberg

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom export och import, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åke Martinsson AB och det är Martinsson, Åke Lennart som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Berit Margareta som är född 1938 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,