ICT Bergslagen AB

Örebro län

Information

556404-8220 är organisationsnummer för företaget ICT Bergslagen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ICT Bergslagen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som ICT Bergslagen AB finns i.

ICT Bergslagen AB har varit registrerat sedan 1990-09-07 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ICT Bergslagen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

ICT Bergslagen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ICT Bergslagen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Vilhelmsson, Jan Christer

Vill ni komma i kontakt med ICT Bergslagen AB så kan ni göra det på telefon genom 0581-16605 eller genom brev på följande adress:
Löparg. 7, 711 34, Lindesberg

Bolaget ska äga och utveckla andra bolag, bedriva handel med värdepapper samt äga, bedriva handel med och hyra ut fastigheter och aktielägenheter. Bolaget kan idka affärsverksamhet både i Sverige och utomlands.

Det finns olika personer som har en koppling med ICT Bergslagen AB och det är Vilhelmsson, Jan Christer som är född 1961 och har titeln VD, Vilhelmsson, Jan Christer som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ofsén, Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Erlandsson, Ulf Arne Patrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lützow, Hans Erik Bertil som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Anders Johan som är född 1969 och har titeln RevisorBerg & Bergström AB som är född och har titeln Revisor,