Birger Anderssons Vägservice Aktiebolag

Örebro län

Information

Birger Anderssons Vägservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Birger Anderssons Vägservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Birger Anderssons Vägservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Birger Anderssons Vägservice Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1990-08-14. Men sedan 1992-01-01 så har Birger Anderssons Vägservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Nyckelby 159, 710 41, Fellingsbro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Birger Anderssons Vägservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-632078.

Lindesberg arbetar för att verksamheter som Birger Anderssons Vägservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Birger Anderssons Vägservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Örebro län.

Bolaget skall bedriva vård av vägar och markanläggningar och väghyvling, jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Birger Anderssons Vägservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Andersson, Anna Margareta Yvonne -Andersson, Kurt Birger.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Birger Anderssons Vägservice Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Kurt Birger som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anna Margareta Yvonne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Birger Anderssons Vägservice Aktiebolag är 556403-8361.