Syréns Skogstransporter Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Syréns Skogstransporter Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Syréns Skogstransporter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Syréns Skogstransporter Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556396-4203.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0581-41095 alternativt besöka eller skicka post till Syréns Skogstransporter Aktiebolag på följande adress Ängabodav. 8, 711 78, Guldsmedshyttan.

Syréns Skogstransporter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Syréns Skogstransporter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Syrén, Inga-Britt som är född 1938 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra skogstransporter med lastbil ävensom idka därmed förenlig verksamhet.