Lars-Olov Green Ekonomi i Lindesberg AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Lars-Olov Green Ekonomi i Lindesberg AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Lars-Olov Green Ekonomi i Lindesberg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Lars-Olov Green Ekonomi i Lindesberg AB är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556393-2564.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0581-83656 alternativt besöka eller skicka post till Lars-Olov Green Ekonomi i Lindesberg AB på följande adress Örebrov. 99, 711 91, Lindesberg.

Lars-Olov Green Ekonomi i Lindesberg AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lars-Olov Green Ekonomi i Lindesberg AB så sitter följande personer i styrelsen: , Green, Carin Helene som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra tjänster inom redovisning, beskattning, kontorsadministration, företagsutveckling och ekonomiutbildning och därmed förenlig verksamhet.