Energi och Miljö i Oppboga Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Energi och Miljö i Oppboga Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Energi och Miljö i Oppboga Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Energi och Miljö i Oppboga Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Energi och Miljö i Oppboga Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-03-07. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Energi och Miljö i Oppboga Aktiebolag ska trivas.

Energi och Miljö i Oppboga Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta hyresfastigheter samt renovering, projektering, försäljning, montering och installation av miljövänliga och energibesparande produkter i fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Energi och Miljö i Oppboga Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Energi och Miljö i Oppboga Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Energi och Miljö i Oppboga Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6768656.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Käck, Torbjörn Olof Mauritz -Norén, Rolf Lennart.

De som är på något sätt har med Energi och Miljö i Oppboga Aktiebolag är Käck, Torbjörn Olof Mauritz som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Rolf Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Käck, Rut Monica som är född 1959 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Robertsson, Hans Johan som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Energi och Miljö i Oppboga Aktiebolag har 556387-9237 som sitt organisationsnummer.