VMP i Fellingsbro Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns VMP i Fellingsbro Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. VMP i Fellingsbro Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

VMP i Fellingsbro Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556375-5692.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0581-620962 alternativt besöka eller skicka post till VMP i Fellingsbro Aktiebolag på följande adress Frötuna, 710 41, Fellingsbro.

VMP i Fellingsbro Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I VMP i Fellingsbro Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ahrel, Per Johan Mikael som är född 1957 och har titeln Suppleant , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med aktier och andra värdepapper samt bedriva konsultverksamhet inom företagsadministration samt idka därmed förenlig verksamhet.