Vibergs Smörj & Tvätt Aktiebolag

Örebro län

Information

556370-8741 är organisationsnummer för verksamheten Vibergs Smörj & Tvätt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vibergs Smörj & Tvätt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Vibergs Smörj & Tvätt Aktiebolag finns i.

Vibergs Smörj & Tvätt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-09-20 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vibergs Smörj & Tvätt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Vibergs Smörj & Tvätt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vibergs Smörj & Tvätt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Vibergs Smörj & Tvätt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0581-14339 eller genom brev på följande adress:
Stafettg. 3, 711 34, Lindesberg

Bolaget skall bedriva serviceverkstad med huvudsaklig inriktning på tvättning och smörjning av tyngre fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vibergs Smörj & Tvätt Aktiebolag och det är Viberg, Mikael Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Viberg, Rolf Einar som är född 1938 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,