Ronny Larsson Byggservice Aktiebolag

Örebro län

Information

Ronny Larsson Byggservice Aktiebolag är ett företag som finns i Lindesberg. I Ronny Larsson Byggservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Erik Ronny som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gurli Eva Ingeborg som är född 1960 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, Nygårdens Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ronny Larsson Byggservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ronny Larsson Byggservice Aktiebolag på telefon 070-5563246.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ronny Larsson Byggservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ronny Larsson Byggservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ronny Larsson Byggservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ronny Larsson Byggservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ronny Larsson Byggservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ronny Larsson Byggservice Aktiebolag har 556368-2896 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.