Indika Aktiebolag

Örebro län

Information

556361-7306 är organisationsnummer för verksamheten Indika Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Indika Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Indika Aktiebolag finns i.

Indika Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-05-25 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Indika Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Indika Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Indika Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Indika Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0581-12174 eller genom brev på följande adress:
Dalskogen 127, 711 91, Lindesberg

Bolaget skall bedriva hästuppfödning, uthyrning av stallplats, samt utföra elkonsultationer ävensom idka därmed förenlig verk- samhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Indika Aktiebolag och det är Axelsson, John Gunnar Kåre som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestby, Leif Ole som är född 1954 och har titeln Suppleant, Allard, Thomas Georg som är född 1960 och har titeln Revisor,