Frövi Elbyrå Aktiebolag

Örebro län

Information

556355-4715 är organisationsnummer för företaget Frövi Elbyrå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Frövi Elbyrå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Frövi Elbyrå Aktiebolag finns i.

Frövi Elbyrå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-04-04 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Frövi Elbyrå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Frövi Elbyrå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Frövi Elbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Frövi Elbyrå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0581-30241 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 6 A, 718 30, Frövi

Bolaget skall utföra elinstallationer samt att bedriva handel och service med elmaterial, köks- och hushållsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Frövi Elbyrå Aktiebolag och det är Bergkvist, Nils Olof som är född 1946 och har titeln VD, Bergkvist, Nils Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lord, Per Henrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergkvist, Lisbet Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lord, Sigrid Johanna Viola som är född 1974 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gösta Lennart Martin som är född 1956 och har titeln RevisorRedovisningsbyrån G Fredriksson KB som är född och har titeln Revisor,