Hellbergs Handels & Transport AB

Örebro län

Information

Hellbergs Handels & Transport AB är en verksamhet som finns i Lindesberg. I Hellbergs Handels & Transport AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Abed Rahman, Racha som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Qurishi, Mohammad Yousuf som är född 1986 och har titeln Suppleant, Appelgren, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Arevenue AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hellbergs Handels & Transport AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hellbergs Handels & Transport AB på telefon 0737-332236.

Bolaget skall bedriva handel med verktyg samt trädgårdsredskap även som idka därmed förenlig verksamhet, samt bedriva yrkesmässig trafik för persontransporter med personbil eller lätt lastbil som inte är i linjetrafik.

Idag är Hellbergs Handels & Transport AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hellbergs Handels & Transport AB är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hellbergs Handels & Transport AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hellbergs Handels & Transport AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hellbergs Handels & Transport AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hellbergs Handels & Transport AB har 556349-2395 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.