Datorbaserad Software i Örebro AB

Örebro län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom data och management samt handel med värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Datorbaserad Software i Örebro AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Datorbaserad Software i Örebro AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1988-10-28 så skapades Datorbaserad Software i Örebro AB och bolaget är har F-skattsedel Datorbaserad Software i Örebro AB har haft det sedan 1994-01-01.

Datorbaserad Software i Örebro AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556338-7264 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lindesberg.

Just nu är Datorbaserad Software i Örebro AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Datorbaserad Software i Örebro AB så går det att nå dem via telefon på 019-122355 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Datorbaserad Software i Örebro AB är Myllylä, Jouko Johannes som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Myllylä, Alice Karina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .