Advokatfirman Masada Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall uteslutande bedriva advokatverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Advokatfirman Masada Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Advokatfirman Masada Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1988-10-18 så skapades Advokatfirman Masada Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Advokatfirman Masada Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Advokatfirman Masada Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556338-2620 är organisationsnummret för företaget som finns i Lindesberg.

Just nu är Advokatfirman Masada Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman Masada Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5352163 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Advokatfirman Masada Aktiebolag är Wessman, Per Joacim som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Thomas Sven Johan Ferdinand som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Ulf Harald som är född 1940 och har titeln Revisor, Ulf Sjöberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .