Lindesbergs VisionsData AB

Örebro län

Information

556334-0115 är organisationsnummer för företaget Lindesbergs VisionsData AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindesbergs VisionsData AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Lindesbergs VisionsData AB finns i.

Lindesbergs VisionsData AB har varit registrerat sedan 1988-09-22 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindesbergs VisionsData AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Lindesbergs VisionsData AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lindesbergs VisionsData AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Lindesbergs VisionsData AB så kan ni göra det på telefon genom 0581-16890 eller genom brev på följande adress:
Koppg. 14, 711 30, Lindesberg

Bolaget skall bedriva konsultation inom datorbranschen såsom utveckling och försäljning av datorprogramvara, utbildning inom datorsektorn, försäljning och leasing av kontorsutrustning, företrädesvis datorutrustning och datortillbehör. Försäljning och service inom radio- och TV- och mobiltelefonbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindesbergs VisionsData AB och det är Källström, Stig Håkan som är född 1965 och har titeln VD, Gustafsson, Per Henrik som är född 1980 och har titeln Vice VD, Källström, Stig Håkan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Per Henrik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bo Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln RevisorLindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,