Salem Konsult Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Salem Konsult Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Salem Konsult Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Salem Konsult Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556330-1232.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0581-620250 alternativt besöka eller skicka post till Salem Konsult Aktiebolag på följande adress Essingeholm , 710 41, Fellingsbro.

Salem Konsult Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Salem Konsult Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Ben Salem, Barbro Elisabet som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva information, utbildning och rådgivning inom personal, driftsäkerhets- och underhållsområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.