Stellan Wester's Aktiebolag

Örebro län

Information

I Lindesberg finns det ett Aktiebolag som heter Stellan Wester's Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Stellan Wester's Aktiebolag i Örebro län. Lindesberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Stellan Wester's Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 1988-04-15 så har Stellan Wester's Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Stellan Wester's Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Stellan Wester's Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till V. Bor 66, 711 91, Lindesberg. Vi ni istället prata med Stellan Wester's Aktiebolag så kan ni göra det på 0581-20014.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva golv- och väggbeläggningsarbeten, grossistverksamhet med jakt-, sport- och fritidsartiklar samt konsultativ verksamhet inom samma områden samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Wester, Stellan Olof som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wester, Gösta Per Olof som är född 1938 och har titeln Suppleant, Nolér, Mats Göran som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Stellan Wester's Aktiebolag har 556322-7403 som sitt organisationsnummer.