B Nordhs Ekonomi AB

Örebro län

Information

B Nordhs Ekonomi AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där B Nordhs Ekonomi AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. B Nordhs Ekonomi AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket B Nordhs Ekonomi AB har haft sedan 1998-01-01. B Nordhs Ekonomi AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till B Nordhs Ekonomi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fanthyttan V. Gården 614, 711 96, Storå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-51075.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är B Nordhs Ekonomi AB Privat, ej börsnoterat.

B Nordhs Ekonomi AB har idag 556319-1401 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för B Nordhs Ekonomi AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva redovisningsbyrå och därmed förenlig verksamhet.

I B Nordhs Ekonomi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nord, Karin Berit Anita som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Erik Sigvard som är född 1950 och har titeln Suppleant, Johansson, Claes Tomas som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .