Snickeribolaget LÖA Aktiebolag

Örebro län

Information

Snickeribolaget LÖA Aktiebolag är ett av många företag som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Snickeribolaget LÖA Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Snickeribolaget LÖA Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Snickeribolaget LÖA Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1988-04-11. Men sedan 1998-01-01 så har Snickeribolaget LÖA Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Narvgården, 714 32, Kopparberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Snickeribolaget LÖA Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0580-13083.

Lindesberg arbetar för att företag som Snickeribolaget LÖA Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Snickeribolaget LÖA Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Örebro län.

Bolaget skall bestå av inrednings- och byggnadssnickerier samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Snickeribolaget LÖA Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Snickeribolaget LÖA Aktiebolag och det är följande personer, Backlöf, Olof Magnus som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Engvall, Eva Christina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Snickeribolaget LÖA Aktiebolag är 556317-7962.