Blomsterboden i Lindesberg Aktiebolag

Örebro län

Information

Blomsterboden i Lindesberg Aktiebolag är ett företag som finns i Lindesberg. I Blomsterboden i Lindesberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hagberg, Christina Ulrika som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagberg, Rolf Erik Gunnar som är född 1964 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Blomsterboden i Lindesberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Blomsterboden i Lindesberg Aktiebolag på telefon 0471-20271.

Bolaget skall bedriva blomsterförsäljning, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Blomsterboden i Lindesberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Blomsterboden i Lindesberg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Blomsterboden i Lindesberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Blomsterboden i Lindesberg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Blomsterboden i Lindesberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Blomsterboden i Lindesberg Aktiebolag har 556314-1414 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.