Eric Björklund Livs Aktiebolag (Tempo)

Örebro län

Information

556313-6729 är organisationsnummer för verksamheten Eric Björklund Livs Aktiebolag (Tempo). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eric Björklund Livs Aktiebolag (Tempo) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Eric Björklund Livs Aktiebolag (Tempo) finns i.

Eric Björklund Livs Aktiebolag (Tempo) har varit registrerat sedan 1987-11-27 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eric Björklund Livs Aktiebolag (Tempo) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Eric Björklund Livs Aktiebolag (Tempo) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eric Björklund Livs Aktiebolag (Tempo) är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Eric Björklund Livs Aktiebolag (Tempo) så kan ni göra det på telefon genom 019-194750 eller genom brev på följande adress:
Bergslagsv. 10, 718 31, Frövi

Bolaget skall bedriva detaljhandel med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eric Björklund Livs Aktiebolag (Tempo) och det är Björklund, Carl Eric Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Paula Valéria som är född 1953 och har titeln Suppleant, Edberg, Bo Rune som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,