Söderbergs Skogsförvaltnings Aktiebolag

Örebro län

Information

Söderbergs Skogsförvaltnings Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Söderbergs Skogsförvaltnings Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Söderbergs Skogsförvaltnings Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Söderbergs Skogsförvaltnings Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1987-11-17. Men sedan 1987-01-01 så har Söderbergs Skogsförvaltnings Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fornaboda 125, 711 91, Lindesberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Söderbergs Skogsförvaltnings Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-52165.

Lindesberg arbetar för att bolag som Söderbergs Skogsförvaltnings Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Söderbergs Skogsförvaltnings Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall utföra avverkning av skog, bedriva inköp och försäljning av rundvirke, skogsvård, inköp och försäljning av sågverksutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även idka handel med pumputrustning, utföra borrning av vatten- och energibrunnar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Söderbergs Skogsförvaltnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Söderbergs Skogsförvaltnings Aktiebolag och det är följande personer, Söderberg, Karl Folke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Kjell Åke som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Söderbergs Skogsförvaltnings Aktiebolag är 556311-1581.