Frövi Styrteknik AB

Örebro län

Information

Frövi Styrteknik AB är en verksamhet som finns i Lindesberg. I Frövi Styrteknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fredriksson, Lars Henry som är född 1945 och har titeln VD, Fredriksson, Lars Henry som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Margareta Febe Elisabet som är född 1946 och har titeln Suppleant, Modin, Per Erik Björnsson som är född 1976 och har titeln Revisor, Bergström, Jonas Henrik som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Frövi Styrteknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Frövi Styrteknik AB på telefon 019-6765430.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utbildning och utveckling inom dataområdena kommunikation, mät och styr, databas och internet samt äga och förvalta värdepapper och därmed sammanhängande verksamhet.

Idag är Frövi Styrteknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Frövi Styrteknik AB är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Frövi Styrteknik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Frövi Styrteknik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Frövi Styrteknik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Frövi Styrteknik AB har 556308-3855 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.