Telemontage i Storå Aktiebolag

Örebro län

Information

Telemontage i Storå Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lindesberg. I Telemontage i Storå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blidgren, Jan Erik Einar som är född 1940 och har titeln VD, Blidgren, Jan Erik Einar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Blidgren, Jan Christer som är född 1964 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Telemontage i Storå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Telemontage i Storå Aktiebolag på telefon 0581-41967.

Bolaget skall utföra installation av tele, radioutrustning, antennmontage, legotillverkning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Telemontage i Storå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Telemontage i Storå Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Telemontage i Storå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Telemontage i Storå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Telemontage i Storå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Blidgren, Jan Christer -Blidgren, Jan Erik Einar

Telemontage i Storå Aktiebolag har 556307-7899 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.