Guldgrävar'n Aktiebolag (Guldgåvan)

Örebro län

Information

I Lindesberg finns det ett Aktiebolag som heter Guldgrävar'n Aktiebolag (Guldgåvan). Det finns flera verksamheter som liknar Guldgrävar'n Aktiebolag (Guldgåvan) i Örebro län. Lindesberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Guldgrävar'n Aktiebolag (Guldgåvan) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 1987-10-27 så har Guldgrävar'n Aktiebolag (Guldgåvan) varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Guldgrävar'n Aktiebolag (Guldgåvan) Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Guldgrävar'n Aktiebolag (Guldgåvan) så kan man gör det genom att posta ett brev till Prästg. 5, 713 31, Nora. Vi ni istället prata med Guldgrävar'n Aktiebolag (Guldgåvan) så kan ni göra det på 0587-12331.

Bolagets verksamhet skall vara försäljning av guldsmedsvaror och ur, tillverkning av guldsmedsvaror, utarbeta program för guidning vid jakt-, fiske-, ocj ekoresor samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Tuomola, Johnny Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Tuomola, Jarmo Kalevi som är född 1938 och har titeln Suppleant, Lundgren, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Guldgrävar'n Aktiebolag (Guldgåvan) har 556299-6123 som sitt organisationsnummer.