Arne S Andersson Verktygsaktiebolag

Örebro län

Information

556295-9154 är organisationsnummer för företaget Arne S Andersson Verktygsaktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arne S Andersson Verktygsaktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Arne S Andersson Verktygsaktiebolag finns i.

Arne S Andersson Verktygsaktiebolag har varit registrerat sedan 1987-04-08 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arne S Andersson Verktygsaktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Arne S Andersson Verktygsaktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arne S Andersson Verktygsaktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Arne S Andersson Verktygsaktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0581-30398 eller genom brev på följande adress:
Stenfallsg. 1, 718 32, Frövi

Bolaget skall tillverka och försälja skärande verktyg, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arne S Andersson Verktygsaktiebolag och det är Andersson, Dan Sigurd som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Marita Elisabet som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Karin Gunilla som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,