Berglunda Torp Kjell Eriksson AB

Örebro län

Information

I Lindesberg finns det ett Aktiebolag som heter Berglunda Torp Kjell Eriksson AB. Det finns flera verksamheter som liknar Berglunda Torp Kjell Eriksson AB i Örebro län. Lindesberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Berglunda Torp Kjell Eriksson AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 1987-03-09 så har Berglunda Torp Kjell Eriksson AB varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Berglunda Torp Kjell Eriksson AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Berglunda Torp Kjell Eriksson AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Berglunda 5150, 710 41, Fellingsbro. Vi ni istället prata med Berglunda Torp Kjell Eriksson AB så kan ni göra det på 0581-632033.

Bolaget skall driva videofilmning, elektriska installationer, industriell tillverkning och service, idka travsport, service, försäljning och konsult inom luftförbättringsprodukter och klimatanläggningar, försäljning av modulväggar och byggnationer av miljörum, uthyrning av specialfordon, hästuppfödning, skrivbyråtjänster, handel med värdepapper, jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eriksson, Kjell Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Inger Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Inger Birgitta -Eriksson, Kjell Åke .

Berglunda Torp Kjell Eriksson AB har 556291-9489 som sitt organisationsnummer.