Jellvert Kartprodukter Aktiebolag

Örebro län

Information

Jellvert Kartprodukter Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Jellvert Kartprodukter Aktiebolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jellvert Kartprodukter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Jellvert Kartprodukter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Jellvert Kartprodukter Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Jellvert Kartprodukter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kristinav. 9, 711 30, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-15820.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Jellvert Kartprodukter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Jellvert Kartprodukter Aktiebolag har idag 556288-6449 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Jellvert Kartprodukter Aktiebolag

Föremål för bolagets verksamhet är ritning och projektering av kartor samt försäljning av kartor och kartmaterial och därmed förenliga verksamheter.

I Jellvert Kartprodukter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norgren, Ulla-Britt som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Erixon, Jenny Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Brandt, Lars Carl Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .