Strand's tryckeri i lindesberg AB

Örebro län

Information

Strand's tryckeri i lindesberg AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Strand's tryckeri i lindesberg AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Strand's tryckeri i lindesberg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Strand's tryckeri i lindesberg AB har haft sedan 1994-01-01. Strand's tryckeri i lindesberg AB har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Strand's tryckeri i lindesberg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Idrottsv. 1, 711 34, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-10761.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Strand's tryckeri i lindesberg AB Privat, ej börsnoterat.

Strand's tryckeri i lindesberg AB har idag 556288-1184 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Strand's tryckeri i lindesberg AB

Bolaget skall bedriva tryckeri, försäljning av pappersprodukter, äga samt förvalta fastighet samt därmed förenlig verksamhet.

I Strand's tryckeri i lindesberg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strand, Bengt Thomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strand, Lars Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Inga Susanne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Strand, Olga Maria Elisabet R som är född 1974 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.