Färnlidens Måleri Aktiebolag

Örebro län

Information

Färnlidens Måleri Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Färnlidens Måleri Aktiebolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Färnlidens Måleri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Färnlidens Måleri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Färnlidens Måleri Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Färnlidens Måleri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Österhammar 267, 710 41, Fellingsbro men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0581-631029.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Färnlidens Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Färnlidens Måleri Aktiebolag har idag 556285-2508 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Färnlidens Måleri Aktiebolag

Bolagets verksamhet är Måleriarbeten (in- och utvändigt, även målning av vägmarkeringar o.d) och därmed förenlig verksamhet.

I Färnlidens Måleri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Färnliden, Jan-Olov som är född 1962 och har titeln VD, Färnliden, Jan-Olov som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Raslöv Färnliden, Solveig som är född 1942 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor, .