Cabinova Plastics AB

Örebro län

Information

556283-4845 är organisationsnummer för bolaget Cabinova Plastics AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cabinova Plastics AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Cabinova Plastics AB finns i.

Cabinova Plastics AB har varit registrerat sedan 1986-09-17 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cabinova Plastics AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Cabinova Plastics AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cabinova Plastics AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Cabinova Plastics AB så kan ni göra det på telefon genom 0580-13190 eller genom brev på följande adress:
Verkstadsv. 65, 714 36, Kopparberg

Bolaget skall utveckla, tillverka och försälja formsprutade plastprodukter till tillverkningsindustrin, montera komponenter inom hemelektronik, utveckla verktyg för formsprutor, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cabinova Plastics AB och det är Ardesjö, Carl Gösta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ardesjö, Eva-Marie som är född 1957 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,