RIKTAB, Ragnarsson Bilrikt Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och RIKTAB, Ragnarsson Bilrikt Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och RIKTAB, Ragnarsson Bilrikt Aktiebolag är ett av dem. Statusen för RIKTAB, Ragnarsson Bilrikt Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

RIKTAB, Ragnarsson Bilrikt Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-09-19. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som RIKTAB, Ragnarsson Bilrikt Aktiebolag ska trivas.

RIKTAB, Ragnarsson Bilrikt Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bilreparationer, utföra transporter och maskintjänster med bilar och traktorer samt förvalta aktier och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RIKTAB, Ragnarsson Bilrikt Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är RIKTAB, Ragnarsson Bilrikt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med RIKTAB, Ragnarsson Bilrikt Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-171800.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med RIKTAB, Ragnarsson Bilrikt Aktiebolag är Ragnarsson, Erik Göran som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Anna Katarina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nordström, Erik Börje Reinhold som är född 1955 och har titeln Revisor, bn Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

RIKTAB, Ragnarsson Bilrikt Aktiebolag har 556283-2310 som sitt organisationsnummer.