HELIX Verktyg Aktiebolag

Örebro län

Information

HELIX Verktyg Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där HELIX Verktyg Aktiebolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. HELIX Verktyg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket HELIX Verktyg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. HELIX Verktyg Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till HELIX Verktyg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fotbollsg. 6, 711 34, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-13200.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är HELIX Verktyg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

HELIX Verktyg Aktiebolag har idag 556282-4093 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Högman, Frank Rudolf -Högman, Ingegärd Elisabet -Högman, Lina Elisabet är den som för stunden ansvarar för HELIX Verktyg Aktiebolag

Bolagets verksamhet skall vara konstruktion och tillverkning av skärande verktyg i snabbstål och hårdmetall, samt därmed förenlig verksamhet.

I HELIX Verktyg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Högman, Lina Elisabet som är född 1974 och har titeln VD, Högman, Lina Elisabet som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Högman, Frank Rudolf som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Högman, Ingegärd Elisabet som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.