Cabinova Electronics AB

Örebro län

Information

Cabinova Electronics AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Cabinova Electronics AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Cabinova Electronics AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Cabinova Electronics AB har haft sedan 1994-01-01. Cabinova Electronics AB har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Cabinova Electronics AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Verkstadsv. 65, 714 36, Kopparberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0580-13190.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Cabinova Electronics AB Privat, ej börsnoterat.

Cabinova Electronics AB har idag 556281-8467 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Cabinova Electronics AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och sälja elektronik- komponenter, montera komponenter inom hemelektronik samt idka idka därmed förenlig verksamhet.

I Cabinova Electronics AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ardesjö, Carl Gösta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ardesjö, Eva-Marie som är född 1957 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .