Lindesbergs Läkarpraktik Aktiebolag

Örebro län

Information

Lindesbergs Läkarpraktik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Lindesbergs Läkarpraktik Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lindesbergs Läkarpraktik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Lindesbergs Läkarpraktik Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1986-09-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lövstigen 3, 711 31, Lindesberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lindesbergs Läkarpraktik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-16661.

Lindesberg arbetar för att verksamheter som Lindesbergs Läkarpraktik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lindesbergs Läkarpraktik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Örebro län.

Bolaget skall bedriva läkarpraktik, ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Samt idka handel och förvaltning av värdepapper.

Firmatecknare för Lindesbergs Läkarpraktik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lindesbergs Läkarpraktik Aktiebolag och det är följande personer, Tegerhult, Thord Göran som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Laudon-Tegerhult, Ann-Charlotte som är född 1946 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lindesbergs Läkarpraktik Aktiebolag är 556281-5901.