LWS Förvaltning AB

Örebro län

Information

I Lindesberg finns det ett Aktiebolag som heter LWS Förvaltning AB. Det finns flera bolag som liknar LWS Förvaltning AB i Örebro län. Lindesberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1986-05-22 så har LWS Förvaltning AB varit registrerat. Idag är LWS Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med LWS Förvaltning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Faluv. 187, 771 92, Ludvika. Vi ni istället prata med LWS Förvaltning AB så kan ni göra det på 0240-25233.

Bolagets verksamhet är äga och förvalta fastigheter och värdepapper, äga och hyra ut entreprenadmaskiner inom byggnads- och rivningssektorn samt träbearbetningsutrustning. Bedriva reparation av lastpall, handel med nya och begagnade lastpallar, handel med byggnadsmaterial och skrot och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gustafsson, Per Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Kerstin Anna Margaretha som är född 1962 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

LWS Förvaltning AB har 556277-8992 som sitt organisationsnummer.